Om oss

BPN er et fullservice mediebyrå som tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor mediebyråverden. BPN kan bistå med alt fra utvikling av mediestrategier, medieplanlegging, medieformidling, til mer spissede tjenester som performance marketing, SEO, SEM, programmatiske kjøp og sosiale medier. Ta kontakt for mer informasjon om hvordan BPN kan optimalisere din bedrifts mediekjøp.

Hvem er vi?

BPN er et fullservice mediebyrå under paraplyen Mediabrands Norway. Vi holder til i Grundingen 2 på Aker Brygge sammen med våre søsterbyrå IUM, reklamebyrået Marvelous og performancebyrået Reprise. I tillegg har vi et lokalkontor i Stavanger. Vi betjener i dag over 70 større og mindre kunder, og opplever sterk vekst, først og fremst grunnet vår digitale kompetanse. BPN er tilstede i 30 i markeder, i alle verdensdeler.

Vår visjon

Vi skal bistå kundene med stort og smått, være tett på og levere mediebyråtjenester av topp kvalitet, slik at kundene våre oppnår bedre resultater. Faglig skal vi være steget foran våre konkurrenter.

Vår historie

BPN ble etablert i 2012 som det tredje mediebyrånettverkt til IPG Mediabrands, i tillegg til Initiative og UM. Høsten 2013 ble BPN Norge etablert i Oslo og høsten 2014 fikk vi vårt lokalkontor i Stavanger. I Norge betjener vi i dag i overkant av 70 store og små kunder over hele landet.
I tillegg til et stort fokus på å være i forkant av den digitale utviklingen, har BPN valgt å spesialisere medieplanleggingen på retail- og B2B kunder. I tillegg ser BPN viktigheten av en lokal forankring.
BPN finnes i dag i 30 markeder i alle verdensdeler.