Betalt søk strategier

Alt dette gjør vi for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme ditt budsjett. Det er helt opp til deg hvor mye du ønsker å betale.

Hva er betalt søk?

Betalt søk eller betalt søkemotorannonsering (PPC) er en markedsføringstjeneste som blir brukt på nettsteder og søkemotorer. PPC-annonsering (Pay-per-click) tas i bruk av flere firmaer. De 2 mest brukte er «Google Ads» og «Bing Advertising». Man vil kun betale hvis noen faktisk trykker på annonsen, derav begrepet pay-per-click. Dvs. at hvis ingen trykker på annonsen din, så vil hele tjenesten være gratis. Men vi er her for at det ikke skal skje.

Hvordan fungerer det?

Først må en annonsetekst opprettes, der man forteller hva man har å tilby, så velger man søkeordene som skal være relevante til din annonse. Til slutt bestemmer du et dagsbudsjett, som sier hvor mye du er villig til å betale per klikk på din annonse på en daglig basis.

Alt dette gjør vi for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme ditt budsjett. Det er helt opp til deg hvor mye du ønsker å betale ettersom Google Ads er bygget opp rundt et budgivningsprinsipp. Jo mer du er villig til å betale, jo høyere i søkeresultatene vises din annonse.

Når denne prosessen er ferdig, vil din annonse havne akkurat her:

Kontakt oss

  • Du får flere kunder
  • Veldig presis form for annonsering
  • Driver verdifull trafikk
  • Selskapet ditt blir mer synlig
  • Eksisterende kunder finner deg og ditt selskap raskt
  • Nye produkter blir synlige
  • Få en pangstart på din nye bedrift eller butikk
  • Få kunder, ikke bare lokalt, men globalt

Hvorfor er vi best for deg og ditt selskap?

Bred erfaring og sertifisering innen Google tjenester
Våre ansatte har bred erfaring med betalt søk. Våre eksperter er sertifiserte i Google Adwords, Google Display og Google Analytics.

Partnere med Google og Bing/Yahoo
Med våre partnere kan vi nå steder de fleste andre ikke kan. Dette er en fordel for både oss og deg som kunde. Vi har jevnlige møter med Google sine norske representanter og er alltid oppdatert på de nyeste løsninger og funksjoner.

Strategi for betalt søk
Vi velger strategien som passer best for deg. Uansett hvor stort selskapet ditt er, eller hvor stor butikken din er. Vi velger kanskje å gå fram på en annen måte hvis selskapet ditt nettopp har startet opp. Men ikke bry deg om det, dette tar vi oss av for deg.

Kreativitet og utfordringer til søkemotormarkedsføring
BPN er ikke redde for å tenke utenfor boksen for å gi deg det resultatet du vil se. Gi våre søkspesialister en utfordring og la oss vise hvorfor vi lykkes så godt for våre kunder.

Våre tjenester