Facebook

Vi bistår gjerne med rådgivning og som sparringspartner i vurderingen på hvorvidt Facebook er en riktig kanal for deg.

 

Facebook-annonsering

Globalt er over en milliard mennesker tilstede på Facebook. Med mange, smale demografiske inndelinger er det derfor enkelt for deg å nå ut til et bredt publikum til en lav kost.

Facebook som arena inviterer til samspill, interaksjon og dialog med eksisterende og potensielle kunder i en langt større grad enn hva som tidligere har vært mulig. Det er enkelt å tilpasse budskap og annonse basert på de demografiske variablene som legges til grunn for kampanjen. Isteden for å bedrive pre- og posttesting av budskap kan vi for eksempel endre tekst og bilde kontinuerlig etterhvert som resultatene gjør seg gjeldende (eller fraværet av disse).

Facebook sitt brukergrensesnitt er meget enkelt og det er tilsynelatende lett å kjøre kampanjer på egen hånd. Som byrå besitter vi derimot kunnskap og erfaring fra tidligere kampanjer som enkelt-annonsører ikke vil ha. Kampanjer i de ulike bransjene er forskjellige, og det er ulike spilleregler for hva som fungerer. I tillegg til lang erfaring blant våre egne kunder får vi hjelp, innspill og råd fra Facebook på regelmessig basis og vi er derfor i stand til å levere enda bedre resultater enn hva annonsøren oppnår på egen hånd.

Tilstedeværelse ikke nok

Det å være tilstede på Facebook og andre sosiale medier er i seg selv ikke nok til å sikre en suksessfull kampanje. Med en stadig økende konkurranse om oppmerksomheten til brukerne er det essensielt at du kan tilby verdifullt innhold som skaper interesse hos brukerne/kundene. Det er en rekke kjøreregler som gjelder for å skape en god og levende Facebook-side, dette kan vi ut og inn.

Selv om det kan virke som om «hele verden» er på Facebook er det ikke alle bedrifter som nødvendigvis trekker alle fordelene ut av denne typen annonsering. Vi bistår gjerne med rådgivning og som sparringspartner i vurderingen på hvorvidt Facebook er en riktig kanal for deg.

Hva tilbyr vi deg som kunde:

  • Rådgivning rundt Facebook-annonsering generelt
  • Rådgivning rundt oppbyggingen av en Facebook-side
  • Innholdsproduksjon og drifting av Facebook-siden
  • Oppsett, implementering og optimalisering av kampanjer
  • SoMe workshops (SoMe – Sosiale medier)
  • Rapportering

Kontakt oss

Våre tjenester