Snapchat

Snapchat er perfekt for sanntid markedsføring fordi det gir publikumet live-adgang. Du kan bruke det til produktlanseringer og messer. Snapchat gjør publikumet spent fordi du gir et annerledes, mer autentisk syn av hva som foregår på eventen.

Snapchat

Gi adgang til live-eventer:

Snapchat er perfekt for sanntid markedsføring fordi det gir publikum live-adgang. Du kan bruke det til produktlanseringer og messer. Snapchat gjør publikum spent fordi du gir et annerledes, mer autentisk syn av hva som foregår på eventen.

Vis privat innhold:

Du kan også bruke Snapchat til å vise publikum spesielt innhold som de ikke får på andre digitale plattformer. Tenk ut noe som overrasker dine følgere.

Promoter og hold konkurranser:

Alle elsker sosiale medier-giveaways og promoteringer, så tenk på måter du kan få dine følgere til å fortsette å komme tilbake for å få mer. Eksempelvis kan du tilby promoteringskoder eller avslag for publikum som ser på hele snap-storyen din eller spørre dem om å ta en snap mens de holder ditt produkt. Flere selskaper har hatt stor suksess med denne metoden.

Ta med følgerne dine bak forhenget:

Med snapchat, kan du gi «behind the scenes» innhold på fellesskapet, som hjelper til med å engasjere følgerne dine. Film bursdager, fredagsettermiddager eller når firmaet er ute sammen. Her får du sjansen til å vise hvor gøy firmaet ditt har det.

Utnytt relasjoner til kjente personer:

Snapchat brukes av vanlige mennesker og kjendiser. Dette gir mange muligheter for å vise seg frem til sitt publikum. Hvis noen fra ditt selskap møter en kjent person, så er det lurt å få han/hun til å spille inn en video eller ta et bilde for å promotere bedriften. Dette styrker personligheten til selskapet.

snapchat

Kontakt oss

Logg av Facebook og bli mer produktiv

Det har blitt en aldri så liten trend å skrive innlegg og kronikker angående dette med å logge seg av Facebook og bli mer produktiv og kreativ. Det har blitt hevdet at Facebook tar for mye tid og at man blir mindre produktiv. Inspirert av Øyvind Solstad (VG) så kommer...

les mer

De 5 beste Facebooksidene

Hva som er de beste Facebooksidene er selvsagt noe man kan diskutere i det vide og det brede. Man har ulik smak og tenker forskjellig rundt hva som er "den beste Facebooksiden". Uansett hvilken side man liker best, så lister jeg her opp mine topp 5 Facebooksider. Vi...

les mer
Våre tjenester